onsdag den 27. juni 2012

Nye briller..

I aften broderer jeg et par briller, for selvfølgelig skal jeg da sy et etui til mine briller/solbriller.

tirsdag den 26. juni 2012

Lidt flere farver..

Efter en tur i Stof og stil i går med den søde Henriette, hvor jeg købte voksdug til mit lille bord ved 'strikkestolen'. Synes det trængte til lidt kulør, udover det jeg altid dænger bordet til med.

Sådan så det ud før.

Og sådan ser det ud nu.

Men nu har jeg jo ikke det vilde værktøj, så jeg måtte op i byen efter tegnestifter. Mig, tegnestifter og en hammer er ikke nogen god cocktail. For hver stift jeg fik slået i, bukkede jeg også én, og jeg skal love for bandeordene fløj om mig, især når jeg ramte mine fingre, men nu står bordet flot og indbydende. Der er ingen grund til at kigge det efter i sømmene, men måske jeg engang skal byde en handymand på kaffe, og bede ham huske en hæftemaskine eller hvad det hedder!

lørdag den 23. juni 2012

Lidt farver..

Når jeg syr til mig selv er det med lidt flere farver. Denne skal bruges som kortholder.


Patchwork blomsten er syet af sekskanter som er meget små. Selve blomsten er ca 5 cm fra top til bund. Det er lidt et pille arbejde, men er absolut det hele værd, de er så fine, synes jeg.


Hos Hanne har jeg købt de små klemmer, som er perfekte til dette formål, for det er ikke nemt at stikke nåle gennem alle lag.


Jeg har syet en meget tæt zigzag omkring hele etuiet. Synes det fungere rigtig fint, i forhold til sidst jeg syede kortholdere, hvor jeg klippede rundt med takkesaksen.
Men jeg skulle da ha skiftet sytråd, er ikke helt godt med den hvid.

Jeg er i gang med at strikke Spectra af Stephen West og nu er det vist tid til lidt sofa/strikkehygge. God lørdag aften til jer derude.

fredag den 22. juni 2012

Arbejdsfordeling..

Min datter rejser denne sommer til Libanon i en måned. Hun studerer arabisk på universitetet, og de er en lille flok som rejser sammen derned. Dette er 3. gang hun tager på en længere tur. Sidste år var hun i Australien, Thailand og Cambodia og forrige år var hun i Afrika, så jeg er ved at vænne mig til hendes rejselyst. Hun synes der skulle en større toilettaske til i år, så vi skulle bestemt sy en, eller egentlig skulle hun sy og jeg guide, men hun tabte hurtig gnisten og jeg overtog roret. Alt imens hun sørgede for kaffe og aftensmad. Så for mig var det en fin arbejdsfordeling.


Den er blevet rigtig god stor. Alle de høje ting kan stå op, og den er foret med tekstil voksdug. Første taske jeg har lavet med rund bund, men det bliver ikke den sidste, for jeg er allerede i gang med én til mig selv også. I dag til frokost ytrede hun også ønske om små poser, til smykker osv, og stoffet har hun fundet, så nu kan jeg bare gå i gang. 

torsdag den 21. juni 2012

Nu er jeg i gang..

Jeg har endelig fundet motivationen til at starte i fitnesscenteret, og yderligere også til at få startet på den sunde livsstil. Motivatoren hedder Katja, altså min datter. I juni måned har jeg haft fornøjelsen af at have hende boende, og hun har virkelig hjulpet mig igang. Selvom hun ikke skal tabe sig, er hun gået med til at følge mig på en udrensningskur, som for mit vedkommende har gjort at jeg har tabt 3,3 kilo på 2 uger. Endvidere har jeg smidt 6 cm om livet og 3 cm om hofte og bryst. En fantastisk start, som også motiverer mig til at fortsætte den sunde livsstil, når hun om få dage rejser videre.


4. gang var lykkens gang, og også her var hun min redning. Aftaler, fremmede mennesker osv osv, gjorde det svært at få lagt det program som gerne skal hjælpe mig fremover. Inaktivitet i 2 måneder gør ikke noget godt for nogen, men nu er jeg i gang og for pokker det er godt.
Den fine taske er en julegave fra mine børn, og endelig kom den i brug.

onsdag den 13. juni 2012

Sommertøj..

Alt imens der reflekteres på livet løs, svinger jeg om mig med stoffer og saks. Jeg har gang i en sommerkjole, og hvis sommeren skulle svigte, så har jeg hørt at det sætter gang i forbrændingen at fryse.


Det er da godt jeg kan tage gulvet i brug også. Og som I ser er sort den gennemgående farve i min garderobe, det er så nemt at krydre med kulørt. Så som den hæklede taske, som for første gang blev luftet i går. Der skal lige justeres lidt på hanken, for inden jeg var hjemme igen, hang den om knæene på mig, så meget giver det sig, ulden. 

søndag den 10. juni 2012

Hæklet taske..

Søndag er brugt på at færdiggøre et par projekter. Først denne hæklede taske, som er lavet af to firkanter. Mønsteret på firkanterne findes i Sys Fredens seneste bog, Mønsterhæklet.


Firkanterne er hæklet på P 10 i XL fra Schoppel-Wolle  Et lynhurtigt projekt, men som altid, næsten da, går det galt ved monteringen. Jeg havde først bestemt mig for at foret skulle være sort, men det blev for kedeligt, så skulle det være orange, men det endte med rødt bomuldsfor.
Et projekt mere er færdiggjort, et Wingspan som netop er puttet i vaskemaskinen, og derfor bliver det først vist frem i morgen vil jeg tro.

Dejlig lørdag til blogtræf..

I går var jeg til blogtræf hos den multikreative Henriette. Det var en rigtig hyggelig dag. Vi var ikke så mange, men selskabet var ikke mindre godt af den grund. Julie havde jeg ikke mødt før, men hvor er det dejligt at møde endnu en skøn kreativ kvinde i virkeligheden. Helle er en del af nørkleklubben, og ikke nyt bekendtskab, men også en skøn kreativ kvinde.

Billedet har jeg lånt hos Henriette.

Billedet er lånt hos Helle.

En dejlig dag at se tilbage på.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...