søndag den 30. juni 2013

Enkel og skøn..



Endnu et stykke sommerstrik er smuttet af pindende. Strikket i Hemp cotton+modal fra Onion, strikket på p 4. Selve garnet er utroligt lækkert, men det er ret svært at strikke med. Jeg strikker normalt meget jævnt, men ikke i dette garn, og det ses tydeligt på toppen, men den skal bruges og det bliver den med garanti, for der har manglet sådan en ensfarvet, enkel top i min garderobe, som er god til mine mønstrede nederdele.

fredag den 28. juni 2013

Instagram..

Jeg havde svoret.... Men nu er jeg altså også at finde på Instagram
Det er absolut noget nemmere at smide et billede på IG, og skrive lidt der, men jeg vil forsøge at skrive her på bloggen også. 

søndag den 23. juni 2013

Ejerskifte eller lån..

Sommerblusen nåede ikke at finde sig til rette på hylden, for det var stort set kærlighed ved første blik, da jeg viste min datter den. Hun så også mig i den og gav mig ret, så nu er den på vej til Århus, hvor hun og Emil, yngste sønnike skal i biffen. Øv at Ronnie er nedlagt med forkølelse, men så har man det altså bedst hjemme i sin seng.
Emil og jeg har haft en dejlig weekend, og endnu bedre blev det da i morges hvor Katja sluttede sig til os. Hun har ferie fra sit studie på uni og endelig er der tid til at vi ses, uden en opgave hængende over hovedet, og jeg har endda udsigt til et par dage i hendes selskab i næste uge. 

Her ses den lange raglan og brede halsudskæring. 
Den grønne sommerbluse klæder hende så godt.

fredag den 21. juni 2013

Sommerstrik...

Endnu engang er der strikket til skabet. Øv. Synes ellers det startede så godt. Mønsteret er fra et tillæg til Hendes Verden nr. 8-2012. Garnet er Scarlet fra Permin 58% hør, 16% bomuld og 26% viskose. Lige den type garn jeg ynder til sommerstrik. Jeg har modificeret lidt for at få den som jeg ville, men den er ikke god til mig. Øv igen. 


Jeg er ellers ret vild med den, det brede raglansnit og den brede halsudskæring. Men den sidder forkert på mig.

lørdag den 15. juni 2013

Endnu en nederdel..

Kjolekone det er mig. Eller en kombination af kjole og nederdel. Der er efterhånden sneget sig lidt bukser, stumpebukser på hylderne. Men de bliver altså ikke brugt, føler mig forkert i bukser. Vil så gerne eje et par fede jeans, men det er der ingen grund til, for de kommer sikkert aldrig på. Så jeg fortsætter som kjolekone. 

Endnu engang af gammelt lagerstof. Tænker det er fra Ikea, eller måske var det Stof og stil? 
Også her er der flere muligheder for farver til t-shirt/toppe. 
Måske er der flere nederdele på vej, der er ihvertfald stadig stof i lagerstofkufferten. 

Måske en rød med prikker? Nej helt ærligt, så er det vist nok med én rød nederdel i min garderobe. Men det grønne stykke kunne godt tænkes at smutte gennem maskinen. 

fredag den 14. juni 2013

Ikeanederdel..

Et stykke stof, indkøbt for adskillige år siden, er endt som yndlingsnederdel. Stoffet blev egentlig købt til pudebetræk, men en dag dukkede billeder op, af den skønneste sommer nederdel. En nederdel hvor t-shirt/toppe i alle regnbuens farver kan bruges. Dog hælder jeg mest til sort og pimper så op med tilbehør i de friske farver.

Rent faktisk blev der syet 2 nederdele, den anden også i stof fra Ikea, men den mangler lynlås og deslige, så den kommer på bloggen senere. 

torsdag den 13. juni 2013

Den nye sagsbehandler..

I dag skulle jeg møde min nye sagsbehandler, og sikke da et dejligt menneske. Kunne med det samme mærke, at hende var jeg tryg ved og vi blev lynhurtig enig i, at jeg skal skrives op til en mentor, en kvindelig mentor. For pokker det har lettet mit sind en smule, ikke at jeg er stolt over at jeg som 44 årig har brug for en mentor for at komme videre, men tilsyneladende er det dét der skal til!
Nu ser det en smule lysere ud på den front, og det glæder jeg mig over lige nu.

Et gammelt armbånd blev fundet frem i morges, det kunne lysne lidt op i mit sind imens jeg sad og ventede på kommunen.

tirsdag den 11. juni 2013

Brok og ufoer..

Min mening med bloggen var jo ikke at det skulle være en brokkeblog, men en blog om min kreativitet og tildels hverdagslivet, og det er jo her al det brok kommer fra. I går var atter en hård dag, men så er der også 'fri' til torsdag hvor der igen er et møde, med en ny sagsbehandler fra kommunen. Pyyyh, heldigvis har jeg aftalt med min nuværende sagsbehandler, at hun er med ved det første møde.
Jeg har et kæmpe behov for ro og orden omkring mig, så jeg rydder op og forsøger at skabe orden, næsten umuligt på 55 kvm, men jeg forsøger. Ro er også næsten umuligt, pga varmen er jeg nødt til at åbne vinduerne og da jeg bor klods op af fortov og vej, giver det meget uro sammenholdt med støj fra beboerne her. Kunne nogen gange ønske jeg boede på en øde ø. Hmm, men under oprydning kom jeg lige over mine ufoer. Og NU skal der lige gøres lidt ved dem. 

Bare her på stolen ligger 5 ufoer. Plus dem der ligger i strikkekurven, det hæklede tæppe i bomuld, det hæklede tæppe i peruviansk highlandswool og de sokker som også kun er halvfærdige.
Og så er der jo også alle ufoerne ved symaskinen og dem i patchwork. Gisp! Jeg må altså få gjort noget færdigt nu.  

torsdag den 6. juni 2013

Sådan..

Ansøgningen med alle bilag skal afleveres i dag. "Du trækker bare et nummer og sætter dig og venter til det er dit nummer der bliver råbt op". Åh ja, det er SÅ nemt at sige når man er velfungerende, men ikke for sådan én som mig. Men hva', de har nok allesammen set mig stå og tude udenfor, når jeg ikke har kunnet gå ind ad døren. 
Måske jeg bare skal få det overstået. Og så har jeg da en hel uge, inden jeg skal derover igen til samtale, og det er oven i købet en ny sagsbehandler! 



tirsdag den 4. juni 2013

Tak..

Som det varmer mit hjerte og sjæl, at nogen har taget sig tid til at komme med gode råd og ikke mindst undersøge mulighederne for mig! Tak til den anonyme som også ringede til mig. Tænk at der findes sådanne mennesker! Jeg er dybt taknemmelig. Er ikke kommet et skridt nærmere, jeg er nødt til at ha hovedet med og jeg befandt mig for langt hjemmefra i går, til at kunne nå hjem både og ringe og møde op. Men i dag reflekterer jeg, det kan heldigvis gøres på tagterrassen her hvor jeg bor. Det blæser altid en halv pelikan heroppe, men jeg har  godt af at blive luftet og blæst igennem, så en kop kaffe, en notesblok og et gammelt havebord i ryggen, til at tage noget af vinden, så er der ro på mig lidt. 

Jeg laver lister og håber på at få overskud og mod til at gøre noget ved det. Jeg bilder mig jo ind at det hjælper, med de lister. Måske gør det og måske ikke. På en af listerne skriver jeg ned hvad jeg har fået gjort i dag. Og en anden hvad jeg skal ha gjort inden fredag. Den sidste er den sværeste!!! Men jeg håber jeg magter det og kan så give mig selv et klap på skulderen. Mon?

søndag den 2. juni 2013

Fremtiden igen igen..


Her sluges så mange kameler, og det ser ud til at det ingen ende tager. Jeg ved snart ikke hvad der er at gøre! Hvis der sidder en derude og læser med, som har gode råd eller ideer så skriv endelig en mail. Problemet er ret og slet økonomi. I følge de papirer jeg har fået med hjem fra borgerservice, er jeg berettiget til 10.500,- om måneden som ikke-forsørger fyldt 25 år. Og af det beløb skal jeg betale skat. Jamen ikke-forsørger, jeg skal da stadig ha mit yngste barn på weekend. Og ikke mindst ha noget at spise hver dag, medicin, befordring til og fra behandling. Osv osv. Hvis jeg var frustreret over min situation før, så er det da ingenting i forhold til nu!
I forvejen har jeg en meget streng økonomi. De sidste par måneder har jeg ikke fået så meget udbetalt som der har været udgifter for, pga helligdage. Hver måned har jeg været nødt til at lade regninger ligge, og så håbe på der har været økonomi til det i næste måned. Det giver mavepine og er altså ikke det bedste når man i forvejen er sårbar, depressionsramt og lider af personlighedsforstyrrelser. Jeg har nærmest lukket øjnene for der har jo ikke været flere penge næste måned. Og nu hvor jeg så har ramt bunden, elregningen skulle være betalt i fredags, internettet lukkes på torsdag og tv næste uge, og der er ikke til hverken det ene eller det andet! Som sygemeldt får man udbetalt ugevis og kontanthjælp månedsvis bagud. 
Ansøgningen til kontanthjælp skal afleveres onsdag og en masse papirer, dokumentation, skal sendes med, og jeg kan bare ikke finde hoved og hale i alt det her. Skal jeg smide håndklædet i ringen og bede om hjælp. Hjælp til at få styr på min økonomi, men hvor kan man henvende sig? Råber hjælp her, men er der nogen der hører mig? Er der nogen der kan hjælpe?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...