torsdag den 29. august 2013

45 år..


I går var jeg fødselar. 45. Halvrund på både den ene og anden måde.
Dagen startede som forventet og sluttede absolut ikke som forventet. Og dog, for med depression/angst kan alt jo ske, men der imellem havde jeg en skøn eftermiddag sammen med min kære datter. En skøn frokosttallerken blev indtaget på Café Grene, som ligger på 1.sal i Søstrene Grene butikken på gågaden i Aarhus. Jeg har ofte tænkt at deres café skulle besøges engang og det blev den så i går. Jeg kommer gerne igen og det er vel anbefaling nok, tænker jeg. 
Derefter gik vi side om side gennem gågaden for til sidst at ende på kaffebar hvor vi fik en god kop siphon kaffe. Herligt sted hvor vi sad i baggården på koskind som var slænget over en kasselignende bænk, og imens vi sad her fik jeg en kort beskrivelse af den bog om mindfulness  som jeg havde fået foræret af mine kære børn. Den glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med.

tirsdag den 27. august 2013

Strikkecamp 2013..

I dag er batteriet helt fladt, fuldstændig afladet. Men heldigvis er det fuldt opladet af positive oplevelser, for dem var der flest af på dette års strikkecamp Gammelbro camping.

Vi havde lejet hytte fra torsdag til mandag og ikke én gang ønskede jeg at ville forlade campen for at komme hjem til min trygge hule herhjemme. Jeg er selvfølgelig også blevet bedre til at mærke efter og tage det i opløbet, men helt uden 'problemer' var det ikke. Heldigvis var jeg omgivet af de skønneste mennesker, som selv ved hvad det vil sige at være 'syg' på den ene eller anden måde, og Connie og jeg blev i hytten om aftenen og fik lidt god vin, snak og strik, imens Joan og Annie gik på campen og hyggede og strikkede med de andre, men de kom jo tilbage til hytten og slog sig ned med rødvin og strik, og sjældent har jeg grinet så meget.
Så alt i alt har det været en super dejlig forlænget weekend, og derfor er hytten, selvfølgelig den samme, for nu har vi jo vores pladser osv, til Strikkecamp 2014. Jeg skal sige jer at jeg allerede glæder mig!

lørdag den 17. august 2013

Facebook..

Nu kan man også følge bloggen på Facebook. Det vil da glæde mig rigtig meget hvis man har lyst at synes godt om. Og da også gerne dele siden.

tirsdag den 6. august 2013

Et trådtræ må man ha..

Med inspiration fra Pinterest og en venindes mosters mand, så har man et trådtræ, eller næsten, for skruerne skulle vi selv skrue i.

Ingen problemer der, tænkte jeg, og købte SØM. Hmm, de ville  ikke holde, så jeg måtte en tur i Stark og købte da også de fineste skruer, men de var SÅ besværlige, så det endte med at jeg først måtte hamre små huller og så skrue en almindelig skrue i, og ud igen, for så at skrue den blivende skrue i. Kæmpe stort arbejde, men det er det hele værd! 

70 skruer blev det til i første omgang. Der er stadig plads til flere trådruller, men det må være nok for nu. Mine fingre er noget ømme nu og må hellere holde en lille pause. 
Ih som jeg synes det er fint og det pynter så fint her i min lille hule.

lørdag den 3. august 2013

Maskemarkører..

Her holdes miniferie med yngste søn og ind imellem skal han lokkes fra computeren. 

Torsdag eftermiddag tegnede han de sødeste små får på et stykke krympeplast. Motivet havde jeg klippet ud af et blad for flere år siden, og gemt for på et tidspunkt, at brodere det lille får. Men vi var inviteret til fødselsdag hos en veninde og jeg vidste hun ikke havde så mange maskemarkører, så det var jo nærliggende at lave nogle stykker til hende. Et rigtig hyggeligt projekt, Emil tegnede og jeg klippede ud og lavede huller. Sammen sad vi foran ovnen og holdt øje med hvordan de blev. Det ser altså sjovt ud, man tror de er ødelagt fordi de krøller sig nærmest sammen, for så senere i processen at rette sig igen, bare meget mindre. 
Der blev også tegnet en lille bil, fordi Joan som skulle fejres, lige har taget kørekort og købt bil, så det var jo oplagt med en lille bil i bundet af markører til hende. 
Misundelig blev jeg bestemt da han proklamerede at de var til hende allesammen, men han lovede at tegne til mig også og det er gjort i dag. 

Jeg kan overhovedet ikke se mig mæt i de små får. De er så fine i stregen og farverne er så smukke efter turen i ovnen. 

22 blev der til mig plus 4 med tal fra 1-4, som jeg kan bruge til en strikkeopskrift hvor man skal holde styr på 1. indtag osv. 
Nu er jeg glad og tænker på det næste motiv jeg skal sætte ham i gang med. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...